catvoncurl.blogg.se

Modell- och rockabillyblogg med träningsinspiration, tips på hälsosam mat, modellfoto och en hel del 50-tal och allt som hör till med kläderna, inredningen och bilarna, evenemang som cruisingar och bilträffar mm.

Follow on Bloglovin

Nu har du stulit för sista gången!

Publicerad 2013-10-17 15:59:00 i Allmänt, hem och inredning,

När jag kom hem idag fick jag höra ett skrammel inifrån garaget. Jag tänkte direkt på alla inbrott som varit i trakten den senaste tiden och att det kunde vara nån polackjävel som tagit sig in. Jag visste inte riktigt om jag skulle bli rädd men sekunden efter hade det övergått i ilska och jag tänkte att nu du, nu har du stulit för sista gånen, din jävel!
Jag smög in i huset och hämtade 1-meters kofoten, smög tillbaka till garaget och höll kofoten i ett fast grepp samtidigt som jag tryckte ner handtaget. Låst! Jag fick smyga tillbaka till huset för att hämta nycklarna. Vet inte riktigt varför jag smög för nu när jag redan ryckt i handtaget var jag ju definitivt upptäckt. Jag låste upp garagedörren hoppade in med kofoten i högsta hugg, tittade mig omkring. Ingen där. Jag gick några varv och kollade så att det verkligen var tomt och att allt såg ut att vara i sin ordning. Kunde inte se något konstigt så jag låste och gick ut igen. Så det var dagens händelse och än så länge är allt frid och fröjd här hemma.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Cat von Curl

Modell inom editorial, commercial och alternativ (retro). Rockabillytjej och billackerare. Nyblivet tränings- och hälsofreak som försöker bli av med mitt sockerberoende och bygga muskler med bra mat och träning:)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela