catvoncurl.blogg.se

Modell- och rockabillyblogg med träningsinspiration, tips på hälsosam mat, modellfoto och en hel del 50-tal och allt som hör till med kläderna, inredningen och bilarna, evenemang som cruisingar och bilträffar mm.

Follow on Bloglovin

Rött hår som ser naturligt ut

Publicerad 2013-10-06 14:26:00 i hår och make up,

Det här med rött hår är inte lätt.
Först kommer problemet med att hitta rätt röd nyans. Efter en tid med mahognyfärgat hår har jag nu försökt få det mer åt det kopparröda hållet. Jag vill att det ska vara riktigt kopparrött men samtidigt se ut som att det nästan skulle kunna vara min naturliga hårfärg. Har färgat håret kopparfärgat förut men alltid blivit besviken över att det blir guldbrunt och inte så intensivt kopparfärgat som jag vill ha det. Den här gången blev jag faktiskt relativt nöjd med färgen (kanske berodde på att jag redan hade ganska rött hår innan jag färgade det).
Då kommer vi till problem nummer 2: Färgen håller inte. Nu är det två veckor sedan jag färgade håret och färgen ser redan matt och urtvättad ut. Inte konstigt eftersom det ser ut som ett blodbad i duschen varje gång jag tvättar håret. Suck! Får se hur länge jag står ut denna gången. Nu funderar jag på att köpa en kopparfärgad färgbomb och lägga i håret, den röda blir tyvärr för knallröd och passar inte färgen jag har nu. Eller om jag helt enkelt ska färga det mörkbrunt så slipper jag bekymra mig över att färgen inte sitter. Men jag vill ha rött hår! Den korta stund det sitter vill säga:P
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Cat von Curl

Modell inom editorial, commercial och alternativ (retro). Rockabillytjej och billackerare. Nyblivet tränings- och hälsofreak som försöker bli av med mitt sockerberoende och bygga muskler med bra mat och träning:)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela