catvoncurl.blogg.se

Modell- och rockabillyblogg med träningsinspiration, tips på hälsosam mat, modellfoto och en hel del 50-tal och allt som hör till med kläderna, inredningen och bilarna, evenemang som cruisingar och bilträffar mm.

Follow on Bloglovin

Mer proteiner och vitaminer

Publicerad 2014-03-31 16:32:00 i mat och dryck, träning,

Hämtade ut mitt paket från gymgrossisten idag. Blev lite påfyllning av proteinbars, proteinpulver och vitaminer. Testade också att beställa fettfri majonnäs. Vanlig majonnäs innehåller i princip bara transfetter så jag tänket att det kunde vara en god idé att testa en fettfri variant. Jag försöker i övrigt byta ut så mycket som möjligt av "dåligt fett" (margarin, majonnäs, mina älskade dressingar och såser, korv och annan färdigmat) mot bra fetter (oljor, avokado, nötter, fröer, nötsmör, fet fisk, omega3-kapslar).
Fibre Pro Proteinbarsen var en chansning då jag aldrig testat dem tidigare. Jag gick helt enkelt på bästa pris i förhållande till protein- och näringsvärde. Och de smakade faktiskt bra, lite lagomt krispiga och bättre konsistens än t.ex. swebar och gainomax proteinbars. Ett litet minus att de inte finns i fler smaker dock.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Cat von Curl

Modell inom editorial, commercial och alternativ (retro). Rockabillytjej och billackerare. Nyblivet tränings- och hälsofreak som försöker bli av med mitt sockerberoende och bygga muskler med bra mat och träning:)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela