catvoncurl.blogg.se

Modell- och rockabillyblogg med träningsinspiration, tips på hälsosam mat, modellfoto och en hel del 50-tal och allt som hör till med kläderna, inredningen och bilarna, evenemang som cruisingar och bilträffar mm.

Follow on Bloglovin

plåtning o hemresa

Publicerad 2014-03-06 20:51:00 i Allmänt, modellfoto,

Gjorde en plåtning tidigare idag som jag hoppas kunna visa nån liten bild från snart. Är nyfiken på resultatet, tror det blev bra:) Känns bra att kunna få in nån extra slant då och då när jag nyligen blivit arbetslös också. Passande nog var plåtningen på vägen hem till föräldrarna så jag åkte vidare till familjen direkt efter att fotograferingen var klar. Väl framme var det sminket av och mjukisbyxorna på som gällde. Trodde att jag skulle bli lite bortskämd med någon annan som lagade middag åt mig, men det slutade med att jag stod och lagade mat som vanligt. Undrar om jag är den som alltid är hungrigast eller hur det kan komma sig, haha. Gott blev det iaf så jag ska väl inte klaga:)
Nu blir det lite slötittande på tv.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Cat von Curl

Modell inom editorial, commercial och alternativ (retro). Rockabillytjej och billackerare. Nyblivet tränings- och hälsofreak som försöker bli av med mitt sockerberoende och bygga muskler med bra mat och träning:)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela