catvoncurl.blogg.se

Modell- och rockabillyblogg med träningsinspiration, tips på hälsosam mat, modellfoto och en hel del 50-tal och allt som hör till med kläderna, inredningen och bilarna, evenemang som cruisingar och bilträffar mm.

Follow on Bloglovin

Annorlunda valborgsfirande

Publicerad 2014-05-02 15:26:00 i bilar, evenemang,

Var planerat att vi skulle ställa ut på SHRAs Motorshow i övik 1a Maj. När bilen var packad o klar o vi precis hade stannat till för att tanka innan vi lämnade stan mot Övik så DOG BILEN!
Vi listade ganska snabbt ut vad felet var men det hjälpte ju inte mycket när man varken hade tid eller delar för att kunna fixa den. Vi blev såklart otroligt snopna, arga, frustrerade.. ja, jag vet inte allt. Vår vän J, som också skulle ställa ut på mässan, var jätteschyst och hjälpte oss med bogsering hem. Väl hemma igen var det bara att ringa arrangörerna för att meddela att bilen inte skulle komma upp.
Vi hade gett upp om att åka till mässan när plötsligt en arrangör ringer upp och säger att vi har kvar hotellrummet om vi vill åka upp ändå. Det hade då hunnit bli ganska sent på valborgskvällen men vi bestämde oss för att följa med till Övik tillsammans med J och hans impala. Så i pissväder och snö gav vi oss till slut av.
J hade blivit ganska ordentligt försenad på grund av oss så när vi kom fram hjälptes vi åt allihopa med att tvätta ren och fixa den sista putsen på impalan inför utställningen. Så gott som alla andra utställare var redan på plats med sina bilar och det var sedan länge full aktivitet i parkeringsgaraget där mässan skulle hållas under morgondagen.
Ett lite annorlunda valborgsfirande för oss och många andra. På natten när vi slutligen var klara insåg vi att det bara var drygt en timme kvar tills rockabillykvällen på krogen i närheten stängde. Istället följde vi med jättegulliga N, en av arrangörerna och vän till J, hem till henne några timmar och drack lite vin o öl o surrade om allt möjligt.

Det är ett otroligt engagemang som N och de andra arrangörerna lägger ner för att få allt att fungera, men så blev jag väldigt imponerad över hur bra de fått till allt också! Många gånger kan man tycka att det bara är samma bilar man ser på alla utställningar men här har de en 5-års regel som gör att samma bil inte får vara med igen inom en 5-års period. N och de andra lägger därför ner månader med arbete på att leta upp bilar från hela landet och måste tyvärr även säga nej till en hel del utställare där bilarna inte är tillräckligt speciella eller om de redan har något liknande inbokat till utställningen. Men det är också det som gör denna utställning så bra.
Här kommer lite bilder från utställningsdagen på 1a Maj:
Ett par fina 50-talare.
Sugen på en resa med tidsmaskin? Här har vi både bilen DeLorean, Marty McFly och doktor Emmett Brown från tillbaka till framtiden.
En fräsig rod och Mc med både sidovagn och släpvagn.
Min favorit från mässan. 40-talare som är alldeles lagom "bullig". Vill ha!
Roliga detaljer i vissa montrar:)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Cat von Curl

Modell inom editorial, commercial och alternativ (retro). Rockabillytjej och billackerare. Nyblivet tränings- och hälsofreak som försöker bli av med mitt sockerberoende och bygga muskler med bra mat och träning:)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela