catvoncurl.blogg.se

Modell- och rockabillyblogg med träningsinspiration, tips på hälsosam mat, modellfoto och en hel del 50-tal och allt som hör till med kläderna, inredningen och bilarna, evenemang som cruisingar och bilträffar mm.

Follow on Bloglovin

skumgummi med kakaosmak

Publicerad 2014-02-14 21:48:00 i mat och dryck,

Glad alla hjärtans dag på er!
Som jag nämnde tidigare har jag försökt äta lite mer som man ska och inte frossa lika mycket i fett och socker som jag gjorde förut. Sockret har gått relativt bra att dra ner på, jag fuskar några gånger i veckan men det är ändå stor skillnad mot dryga kilot godis och sötsaker per vecka som jag snittade på förut.
Mitt största problem nu är att jag får i mig för lite protein och alldeles för mycket fett fortfarande.
Jag har testat lite olika recept på "proteinbollar" men inte tyckt de varit goda så jag har inte delat med mig av dom här.
Dagens bakverk slår dock alla rekord! Jag letade reda på ett recept på "protein brownies" som enligt andra bloggare skulle vara så fantastiskt gott, så jag tänkte att jag testar.
Jag rörde ihop 1 dl whey 100 proteinpulver med chokladsmak, ett par ägg, 2 msk kakao, bakpulver och en skvätt vatten som jag hällde upp i 6 st muffinsformar och slängde in i ugnen.
Tyvärr smakade dessa ännu värre än allt jag tidigare testat. Mycket värre! Konsistensen på de färdiga bullarna var ungefär som att klämma på en bit gammal skumgummimadrass. Jag tog en tugga och kunde konstatera att de dessutom smakade så som man skulle kunna tänka sig att skumgummimadrass smakar, plus lite kakaoarom. Uuurk! Resten av bullen åkte i soporna.
Till alla hjärtans-middag blev det soltorkad tomat o fetaost-fylld lövbiff med potatisgratäng och det var betydligt mycket godare!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Cat von Curl

Modell inom editorial, commercial och alternativ (retro). Rockabillytjej och billackerare. Nyblivet tränings- och hälsofreak som försöker bli av med mitt sockerberoende och bygga muskler med bra mat och träning:)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela