catvoncurl.blogg.se

Modell- och rockabillyblogg med träningsinspiration, tips på hälsosam mat, modellfoto och en hel del 50-tal och allt som hör till med kläderna, inredningen och bilarna, evenemang som cruisingar och bilträffar mm.

Follow on Bloglovin

Sjöjungfru

Publicerad 2014-01-30 15:29:00 i modellfoto,

Hittade en gammal bild från en plåtning för en kalender för några år sedan. Vintrig, så jag tyckte den kunde passa att lägga upp nu. Ursäkta den dåliga kvalitén, nackdelen vid betaljobb är ju att man som modell oftast inte får de fullstora originalbilderna. Kan tillägga att kroppsmålning ute i December var lite kyligt, men vad gör man inte för konsten;)
 

Fredagsnöje

Publicerad 2014-01-24 20:45:41 i Allmänt,

Och kvällen firas med att skriva en jobbansökan! Jaja, kan ju vara skönt att ta det lite lugnt en fredagkväll också, och kvällen är ju inte slut än:) men den blir nog fortsatt lugn för mig. Kanske kryper upp i biosoffan och ser en film lite senare. Ha en skön kväll allihopa!

Om

Min profilbild

Cat von Curl

Modell inom editorial, commercial och alternativ (retro). Rockabillytjej och billackerare. Nyblivet tränings- och hälsofreak som försöker bli av med mitt sockerberoende och bygga muskler med bra mat och träning:)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela