catvoncurl.blogg.se

Modell- och rockabillyblogg med träningsinspiration, tips på hälsosam mat, modellfoto och en hel del 50-tal och allt som hör till med kläderna, inredningen och bilarna, evenemang som cruisingar och bilträffar mm.

Follow on Bloglovin

Tillbaka från kryssningen med Wheels

Publicerad 2014-02-09 16:33:00 i Allmänt, bilar, evenemang, retro,

Hemma igen efter kryssningen med Wheels. Det var väldigt bra även i år.
Har varit några slitsamma dygn nu när man först var upp tidigt som satan i torsdags för att bila ner till Stockholm. Väl där hann vi med lite snabbshopping (köpte ett 60 cm långt clip-in från Rapunzel of Sweden) innan det var dags att bege sig till hamnen och båten.
Som vanligt var det ingen risk att få tråkigt på båten utan det var hålligång hela natten och mycket att göra även på fredagen efter. Bilresan hem var rejält kämpig med spöregn och snöslask hela vägen och det kändes som att jag hade bomull i hela huvudet efter 40 timmar utan sömn. Väl hemma stupade jag i säng ganska omgående.
Igår var jag iväg på fest igen, helgen innan lika så, hade egentligen tänkt köra ett träningspass idag efter allt festande och skräpmatsätande men jag orkar helt enkelt inte.
Innan den här senaste veckan har jag faktiskt varit ganska duktig med träningen och druckit betydligt mycket mindre än vanligt. Försöker även komma över mitt sockerberoende och det har faktiskt gått över förväntan, jag blir liksom inte lika sugen på att mula i mig en påse godis efter att jag tränat, och det är ju bra:)
Nog med prat, här kommer några bilder från båten.
jag i taxfreen
 
the Go Getters
 
John Lindberg Trio
 
Buffén
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Cat von Curl

Modell inom editorial, commercial och alternativ (retro). Rockabillytjej och billackerare. Nyblivet tränings- och hälsofreak som försöker bli av med mitt sockerberoende och bygga muskler med bra mat och träning:)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela