catvoncurl.blogg.se

Modell- och rockabillyblogg med träningsinspiration, tips på hälsosam mat, modellfoto och en hel del 50-tal och allt som hör till med kläderna, inredningen och bilarna, evenemang som cruisingar och bilträffar mm.

Follow on Bloglovin

Vårens evenemang

Publicerad 2014-03-25 16:00:00 i bilar, evenemang, retro,

Gubben blev uppringd av de som anordnar Motorshowen i Örnsköldsvik för ett tag sedan. De hade sett hans bil i reportaget i Bilsport Classic och undrade om han kunde tänka sig att ställa ut bilen på Motorshowen längre fram i vår. Självklart!
Så nu kom jag på att jag varit lite dålig på att uppdatera om kommande bil- och retroevenemang här i trakten, har iofs varit ganska dött iom att det varit vinter. Men nu börjar saker o ting vakna till liv så smått igen:
 
28 mars spelar the Go getters på Railway saloon i Sundsvall
30 mars är det Veteranmarknad i Nordichallen, Sundsvall
5-6 april Bollnäs Motorrevy
18-21 april Elmia, Bilsport Performance och Custom Motor Show
1 maj Örnsköldsvik Motorshow
3-4 maj Sundsvalls Custom & Hot rod Show
10 maj Startskottet bilutställning och cruising, Timrå
24 maj Motormarknad och bilutställning på travbanan i Bergsåker
 
Det var en del av det som händer under våren. Kan hända att det fylls på mer om det skulle arrangeras fler grejer under de här månaderna:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Cat von Curl

Modell inom editorial, commercial och alternativ (retro). Rockabillytjej och billackerare. Nyblivet tränings- och hälsofreak som försöker bli av med mitt sockerberoende och bygga muskler med bra mat och träning:)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela