catvoncurl.blogg.se

Modell- och rockabillyblogg med träningsinspiration, tips på hälsosam mat, modellfoto och en hel del 50-tal och allt som hör till med kläderna, inredningen och bilarna, evenemang som cruisingar och bilträffar mm.

Follow on Bloglovin

Ny header och lite uppdateringar

Publicerad 2013-10-19 15:34:00 i Allmänt, modellfoto,

Tog och ändrade header på bloggen så den blev lite mer personlig. Det känns som att det var på tiden, nu är bara resten av designen kvar att fixa till:)
Bilden tog jag förra hösten med Fredrik Åström, fotogenisk.se.
Lite annat som har hänt är att jag blev tillfrågad om att vara med i ett nytt fotoprojekt här i veckan. Det har ingenting alls med varken 50-tal eller bilar att göra, men det är för en god saks skull så jag är så klart på när det blir aktuellt. Projektet är än så länge i planeringsstadiet.
Tidningsreportaget har jag fått veta är inskickat till förlaget men vilken månad det kommer ut vet jag ej än.
Måste försöka hinna med lite mer tfp fotograferingar framöver. Jag som var sugen på att få till nån höstplåtning ute, men nu har jag ju tyvärr missat det mesta av alla fina höstfärger:p

50-tals klänningar inför halloween

Publicerad 2013-10-18 18:47:00 i kläder, retro,

Halloween närmar sig och ingenting passar bättre inför halloweenfesten än en snygg svart klänning à la 50-tal. Det bästa med svart är att det passar ihop med det mesta och är snyggt oavsett om du kör på helt svart eller bryter av med skor, skärp, smycken och/eller en hårblomma med mycket färg.
 
Ovan: fodralklänning från Hearts & Roses London och Marilyn Monroe inspirerad klänning från Maggie Tang.
 
Mönstrad fodralklänning av märket Banned och topp från Hell Bunny som gärna kan matchas till en midjehög kjol.

Nu har du stulit för sista gången!

Publicerad 2013-10-17 15:59:00 i Allmänt, hem och inredning,

När jag kom hem idag fick jag höra ett skrammel inifrån garaget. Jag tänkte direkt på alla inbrott som varit i trakten den senaste tiden och att det kunde vara nån polackjävel som tagit sig in. Jag visste inte riktigt om jag skulle bli rädd men sekunden efter hade det övergått i ilska och jag tänkte att nu du, nu har du stulit för sista gånen, din jävel!
Jag smög in i huset och hämtade 1-meters kofoten, smög tillbaka till garaget och höll kofoten i ett fast grepp samtidigt som jag tryckte ner handtaget. Låst! Jag fick smyga tillbaka till huset för att hämta nycklarna. Vet inte riktigt varför jag smög för nu när jag redan ryckt i handtaget var jag ju definitivt upptäckt. Jag låste upp garagedörren hoppade in med kofoten i högsta hugg, tittade mig omkring. Ingen där. Jag gick några varv och kollade så att det verkligen var tomt och att allt såg ut att vara i sin ordning. Kunde inte se något konstigt så jag låste och gick ut igen. Så det var dagens händelse och än så länge är allt frid och fröjd här hemma.

Rött hår som ser naturligt ut

Publicerad 2013-10-06 14:26:00 i hår och make up,

Det här med rött hår är inte lätt.
Först kommer problemet med att hitta rätt röd nyans. Efter en tid med mahognyfärgat hår har jag nu försökt få det mer åt det kopparröda hållet. Jag vill att det ska vara riktigt kopparrött men samtidigt se ut som att det nästan skulle kunna vara min naturliga hårfärg. Har färgat håret kopparfärgat förut men alltid blivit besviken över att det blir guldbrunt och inte så intensivt kopparfärgat som jag vill ha det. Den här gången blev jag faktiskt relativt nöjd med färgen (kanske berodde på att jag redan hade ganska rött hår innan jag färgade det).
Då kommer vi till problem nummer 2: Färgen håller inte. Nu är det två veckor sedan jag färgade håret och färgen ser redan matt och urtvättad ut. Inte konstigt eftersom det ser ut som ett blodbad i duschen varje gång jag tvättar håret. Suck! Får se hur länge jag står ut denna gången. Nu funderar jag på att köpa en kopparfärgad färgbomb och lägga i håret, den röda blir tyvärr för knallröd och passar inte färgen jag har nu. Eller om jag helt enkelt ska färga det mörkbrunt så slipper jag bekymra mig över att färgen inte sitter. Men jag vill ha rött hår! Den korta stund det sitter vill säga:P
 
 
 
 
 
 
 

Upp och ner och upp igen

Publicerad 2013-10-01 20:14:00 i bilar,

Fick in många nya jobb till firman igår så i morse såg jag faktiskt fram emot att ha tusen vettiga saker att göra under dagen. Tyvärr så hade inte min gris till chef dött idag heller utan kom in på jobbet i vanlig ordning och förpestade min dag. Framåt lunch var jag så förbannad att jag hade kunnat slå ihjäl honom och det gick i 120 km/h genom stan när jag körde hem på lunch.
Som tur var för honom så hade han åkt hem för att vila när jag kom tillbaka efter lunchen och jag slapp se honom nåt mer idag.
Jag lyckades lugna ner mig någorlunda under eftermiddagen och kände mej till slut ganska nöjd när arbetsdagen var slut, hade hunnit göra klart en massa av de arbeten vi hade liggande och gjort klart originalen till en hel del kommande jobb, mejlat designförslag till kunder och beställt material som vi snart kommer att behöva.
Middagen blev hemgjord hamburgare och strips, inte helt fel det heller.
Inte långt efter middagen ringer dessutom en kille från en billackeringsfirma som behöver en till lackerare. Det hela slutade med att vi bestämde att jag ska komma in på en arbetsintervju imorgon, wiiihh! Vore drömmen att få jobb där! Nu är jag riktigt uppåt igen. Imorgon blir en spännande dag:)

Om

Min profilbild

Cat von Curl

Modell inom editorial, commercial och alternativ (retro). Rockabillytjej och billackerare. Nyblivet tränings- och hälsofreak som försöker bli av med mitt sockerberoende och bygga muskler med bra mat och träning:)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela